A TERMÉK

A feltalálók és a gyártó filozófiája 1954 óta a sokoldalúság, egyszerűség és a minőség. Ez a hármas jelszó tette a bamix® konyhai robotgépet a világ legsikeresebb háztartási gépévé. 1954 óta 5 kontinensen 15 millió darabot értékesítettek belőle, Németországban Zauberstab®, a világ más országaiban bamix® márkanéven ismerik.

Sokoldalúsága abban rejlik, hogy minden olyan munka elvégzésére képes, amire a nagy konyhai gépek. Mixel, pépesít, emulgeál, darál, reszel, aprít, stb. Extrém magas (18000/perc) fordulatszáma különbözteti meg bármely más készüléktől, ugyanakkor csak három cserélhető kés teszi alkalmassá a legsokoldalúbb használatra. A felhasználási lehetőségek sora végtelen. Lehet egy kis törékeny pohárban, valamint egy nagy, forró serpenyőben, közvetlen a tűzhelyen is dolgozni.

A bamix® mélyen belemeríthető bármely edénybe, mert a motorház kétszeresen szigetelt és vízhatlan. Nagyon kicsi, mégis képes nagy mennyiségű ételek bármilyen méretű edényben való elkészítésére, legyen a fazék, lábos, mérőedény vagy akár egy pohár. Egyszerűsége azt jelenti, hogy ezt a sokrétű tevékenységet a létező legminimálisabb alkatrész-szel végzi. Emberi kézhez tervezett fogantyúja miatt kézre áll, könnyű, tisztán tartása legendásan egyszerű, szinte "elmossa önmagát". Kis helyigénye és tartóállványa miatt bármilyen konyhában összes tartozékával együtt mindig elől van, munkára kész, ez biztosítja a napi használatot. A bamix® egy sokoldalú, kézre álló, időt és pénzt megtakarító univerzális konyhai robotgép. A bamix® a hiábavaló és időigényes konyhai munkát feleslegessé teszi, a modern és sokoldalú konyha számára találták ki, így kiegészítő konyhai berendezésekre nincs szükség.

Minőségét az a tény garantálja, hogy minden egyes alkatrésze Svájcban készül nagy precizitással, a legjobb anyagokból. Ezért a bamix® konyhagép motorja erős, működés közben rendkívül csendes, és annak tökéletes egyensúlyozottsága miatt teljesen rezgésmentes.

A gyártósor elhagyása előtt minden egyes gépet tesztelnek. A magas minőségű alkatrészek, és a precíz gyártási technológia biztosítja a vásárlók bizalmát, megelégedettségét, és teszi lehetővé azt, hogy akár a 25-30 éves robotgépekhez is vállalhatjuk a szervízelést és az alkatrészellátást. Minden eleme rozsdamentes, bármikor pótolható. Otthon a saját konyhánkban, utazáskor is használható, de sok profi és mesterszakács is esküszik a bamix®-ra, és használja éttermekben, nagykonyhákon, iskolákban, kórházakban.

A legtöbb mai botmixer eldobható tömegcikk - a bamix® azonban nem! Sok készülékünket már több mint 30 éve használják... és még ma is javíthatók.