DE LUXE Alaptartozékok

DE LUXE TARTÓ ÁLLVÁNY

Az a tartozék, ami a bamix® konyhai robotgépet alkalmassá teszi a mindennapi használatra. Az állvány kis mérete miatt mindig a konyhapulton áll, ha szükség van a gépre, kéznél van, a háziasszony csak lekapja a helyéről és máris munkára kész.Soha ne tegye el a pultról, mert így a gép elveszti egyik nagy előnyét: hogy mindig kéznél lehet.
MULTIKÉS

A leggyakrabban használt tartozék. Aprításra, pépesítésre, mixelésre, passzírozásra. Kiválóan alkalmas kemény és nehéz élelmiszerek, nyers vagy főtt alapanyagok feldolgozására. (bébiételek, zöldség-krémlevesek, rostos gyümölcslevek, vadasmártás, sóska, spenót, nyers krumpli, lekvárok, paradicsompüré, fagylaltok, stb.) Élesíteni soha nem kell, mert a gép a nagy fordulatszáma miatt életlen késsel dolgozik.
HABVERŐ

A sima koronggal verhető fel a tojásfehérje, a habtejszín és a frappé is. A gép különleges tulajdonsága, hogy képes az 1,5 %-os zsírtartalmú UHT tejből kemény habot verni. Ez a művelet is ezzel a tartozékkal végezhető.
KRÉMESÍTŐ

Krémesítő: Mint neve is mutatja, a krémes állagú ételekhez használatos. Piskóta, palacsinta, puding, szószok, tortakrém, vajkrém, kőrözött, majonéz, krumplipüré, valamint a könnyű tészták is elkészíthetők a tartozék segítségével.
ÁTLÁTSZÓ DARÁLÓ

Az olajos magvakat cukor nélkül is darálhatjuk vele. Ezen kívül hagymát, tormát, kristálycukrot, puha sajtot, kekszet, csokoládét, szezámmagot, petrezselyemzöldjét, kaprot, száraz kenyérből zsemlyemorzsát, tehát minden olyan alapanyagot, amit darálni szeretnénk, elkészíthetjük. Ha 20-30 dkg húst pépesíteni szeretnénk (tatárbifsztek, májgaluska), a darálóval megtehetjük.