GASTRO Alaptartozékok

FALIKAR

Az a tartozék, ami a bamix® konyhai robotgépet alkalmassá teszi a mindennapi használatra. Ha szükség van a gépre, kéznél van, a háziasszony csak lekapja a helyéről és máris munkára kész.
MULTIKÉS

A leggyakrabban használt tartozék. Aprításra, pépesítésre, mixelésre, passzírozásra. Kiválóan alkalmas kemény és nehéz élelmiszerek, nyers vagy főtt alapanyagok feldolgozására. (bébiételek, zöldség-krémlevesek, rostos gyümölcslevek, vadasmártás, sóska, spenót, nyers krumpli, lekvárok, paradicsompüré, fagylaltok, stb.) Élesíteni soha nem kell, mert a gép a nagy fordulatszáma miatt életlen késsel dolgozik.
HABVERŐ

A sima koronggal verhető fel a tojásfehérje, a habtejszín és a frappé is. A gép különleges tulajdonsága, hogy képes az 1,5 %-os zsírtartalmú UHT tejből kemény habot verni. Ez a művelet is ezzel a tartozékkal végezhető.
KRÉMESÍTŐ

Krémesítő: Mint neve is mutatja, a krémes állagú ételekhez használatos. Piskóta, palacsinta, puding, szószok, tortakrém, vajkrém, kőrözött, majonéz, krumplipüré, valamint a könnyű tészták is elkészíthetők a tartozék segítségével.