SWISSLINE Alaptartozékok

MULTIKÉS

A leggyakrabban használt tartozék. Aprításra, pépesítésre, mixelésre, passzírozásra. Kiválóan alkalmas kemény és nehéz élelmiszerek, nyers vagy főtt alapanyagok feldolgozására. (bébiételek, zöldség-krémlevesek, rostos gyümölcslevek, vadasmártás, sóska, spenót, nyers krumpli, lekvárok, paradicsompüré, fagylaltok, stb.) Élesíteni soha nem kell, mert a gép a nagy fordulatszáma miatt életlen késsel dolgozik.
HABVERŐ

A sima koronggal verhető fel a tojásfehérje, a habtejszín és a frappé is. A gép különleges tulajdonsága, hogy képes az 1,5 %-os zsírtartalmú UHT tejből kemény habot verni. Ez a művelet is ezzel a tartozékkal végezhető.
KRÉMESÍTŐ

Krémesítő: Mint neve is mutatja, a krémes állagú ételekhez használatos. Piskóta, palacsinta, puding, szószok, tortakrém, vajkrém, kőrözött, majonéz, krumplipüré, valamint a könnyű tészták is elkészíthetők a tartozék segítségével.
DARÁLÓ

Az olajos magvakat cukor nélkül is darálhatjuk ezzel a tartozékkal. Ezen kívül hagymát, tormát, kristálycukrot, puha sajtot, kekszet, csokoládét, borsot, szezámmagot, petrezselyemzöldjét, kaprot, száraz kenyérből zsemlyemorzsát, tehát minden olyan alapanyagot, amit darálni szeretnénk, elkészíthetjük. Ha 20-30 dkg húst pépesíteni szeretnénk (tatárbifsztek, májgaluska), a darálóval megtehetjük.
KIS MÉRŐEDÉNY

Ez a 400 ml-es edény csak Magyarországon tartozik az alapfelszereltséghez. Mikróban és fagyasztóban is használható, törhetetlen polycarbonátból készül. Frissentartó tetejének köszönhetően kiválóan alkalmas tárolásra.
NAGY MÉRŐEDÉNY

Anyagában és tulajdonságaiban ugyanaz, mint a kisebb edény, de űrtartalma 900 ml. Szintén jól záródó tetővel látták el.
TARTÓ ÁLLVÁNY

Az a tartozék, ami a bamix® konyhai robotgépet alkalmassá teszi a mindennapi használatra. Az állvány kis mérete miatt mindig a konyhapulton áll, ha szükség van a gépre, kéznél van, a háziasszony csak lekapja a helyéről és máris munkára kész.Soha ne tegye el a pultról, mert így a gép elveszti egyik nagy előnyét: hogy mindig kéznél lehet.